Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yrityskuva

KIPINÄ SPARKS tarjoaa uraohjaus-, opinto-ohjaus- sekä elämänhallinnan ja työnhaun ohjauspalveluita nuorille ja aikuisille, yksityishenkilöille, yrityksille ja oppilaitoksille: yläkoulun, toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille.

Ohjausmenetelminä ovat visuaaliset, aktiiviset ja luovat menetelmät, joiden avulla jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti ja ratkaisukeskeisesti. Vertaisryhmäohjaukset pienryhmissä ovat myös erittäin toimivia, koska toisten kanssa jaetut tarinat lisäävät itseymmärrystä ja avaavat laajemman näkökulman aiheeseen.

KIPINÄ SPARKS tarjoaa ohjauspalveluita nuorille ja aikuisille sekä täydennyskoulutuspalveluna Kipinä-uraohjauskoulutusta opinto-ohjaajille ja muille ohjaustyötä tekeville.

Lisäksi yritys tarjoaa luento- ja koulutuspalveluita yritysten koulutuspäiviin sekä opinto-ohjaajien koulutukseen ja täydennyskoulutukseen erilaisista ohjauksellista teemoista ja menetelmistä.

Yrityksen luento- ja koulutuspalvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden pohjalta erilaisista ohjauksellista teemoista. Koulutusteemoja ovat esimerkiksi uraohjaus, työnhakutaidot, visuaaliset, aktiiviset ja toiminnalliset ohjausmenetelmät, Kipinä-uraohjausmalli, Koko koulu –ohjaa, ohjaajuuden eri ulottuvuudet, ohjattavan ja ohjaajan vuorovaikutus ohjaustyön keskiössä.

Yrityksille suunnattuja palveluita ovat myös irtisanottujen työntekijöiden ohjauspaketti, eläkkeelle siirtyvien työntekijöiden ohjauspaketti, akateemisten työntekijöiden ohjauspaketti ja Voi hyvin -koulutuspäivä.

Uraohjaus on elämänsuunnittelun ohjausta - Life design. Uraohjaus auttaa sinua eri elämäntilanteissa kartoittamaan vahvuuksiasi, voimavarojasi, kiinnostuksiasi sekä pääsemään tavoitteisiisi ja ylipäänsä elämässä eteenpäin. Uraohjaus-palveluiden avulla löydät osaamista ja uusia mahdollisuuksia uuden alan etsimiseen, opiskelupaikan saamiseen ja sieltä valmistumiseen sekä työnhakutaitoihin.