Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yrityskuva

Minna Kattelus – Uraohjaus on yritys, joka tarjoaa Kipinä-uraohjaus-, opinto-ohjaus- sekä elämänhallinnan ja työnhaun ohjauspalveluita nuorille ja aikuisille, yksityishenkilöille, yrityksille ja oppilaitoksille: yläkoulun, toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille.

Minna Kattelus - Uraohjaus tarjoaa ohjauspalveluita nuorille ja aikuisille sekä täydennyskoulutuspalveluna Kipinä-uraohjauskoulutusta opinto-ohjaajille ja muille ohjaustyötä tekeville.

Yrityspalveluita ovat myös irtisanottujen työntekijöiden ohjauspaketti, eläkkeelle siirtyvien työntekijöiden ohjauspaketti, akateemisten työntekijöiden ohjauspaketti ja Voi hyvin -koulutuspäivä.

Lisäksi yritys tarjoaa luento- ja koulutuspalveluita yritysten koulutuspäiviin sekä opinto-ohjaajien koulutukseen ja täydennyskoulutukseen erilaisista ohjauksellista teemoista ja menetelmistä.

Minna Kattelus - Uraohjaus-palvelut ovat yksilöohjausta tai ryhmäohjausta. Ohjausmenetelminä ovat visuaaliset, aktiiviset ja luovat menetelmät, joiden avulla jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti ja ratkaisukeskeisesti. Vertaisryhmäohjaukset pienryhmissä ovat erittäin toimivia, koska toisten kanssa jaetut tarinat lisäävät itseymmärrystä ja avaavat laajemman näkökulman aiheeseen.

Yrityksen luento- ja koulutuspalvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden pohjalta erilaisista ohjauksellista teemoista. Koulutusteemoja ovat esimerkiksi uraohjaus, työnhakutaidot, visuaaliset, aktiiviset ja toiminnalliset ohjausmenetelmät, Kipinä-uraohjausmalli, Koko koulu –ohjaa, ohjaajuuden eri ulottuvuudet, ohjattavan ja ohjaajan vuorovaikutus ohjaustyön keskiössä.

Uraohjaus on elämänsuunnittelun ohjausta - Life design. Uraohjaus auttaa sinua eri elämäntilanteissa kartoittamaan vahvuuksiasi, voimavarojasi, kiinnostuksiasi sekä pääsemään tavoitteisiisi ja ylipäänsä elämässä eteenpäin. Uraohjaus-palveluiden avulla löydät osaamista ja uusia mahdollisuuksia uuden alan etsimiseen, opiskelupaikan saamiseen ja sieltä valmistumiseen sekä työnhakutaitoihin.