Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uraohjaus - Opinto-ohjaus

Opinto-ohjaus-yksilö

  • Henkilökohtaisen ohjauksen opinto-ohjauspaketti
  • Ensimmäisen tapaamisen kesto 2 x 60 min ja jatko-ohjauksien kesto 1 x 90 min
  • Suositus: vähintään kahden tai kolmen tapaamiskerran ohjauspaketti

Opinto-ohjaus-ryhmä

  • Max 8 henkilöä
  • Kolmen tapaamiskerran opinto-ohjauspaketti ryhmässä (3 x 90 min)
  • Neljän tapaamiskerran opinto-ohjauspaketti ryhmässä (4 x 90 min)
  • Näihin paketteihin asiakas voi ottaa lisäksi opinto-ohjaus-yksilöohjauskerran (1 x 90 min)

Opinto-ohjauksen tavoiteet

Opintojen ohjauksen tavoitteena on, että jokainen nuori tai aikuinen löytää itsestään kapasiteetin opiskella opintonsa loppuun ja saavuttaa tavoitteensa sekä onnistuu valmistautumaan yo-kokeisiin tai pääsykokeisiin. Ohjaus avaa solmuja ja näyttää tietä silloin, kun kompastuu kiviin opintojen tai pääsykokeiden äärellä. Opinto-ohjaus pyrkii vahvistamaan asiakkaan opiskelumotivaatiota ja –tavoitteita sekä stressinhallintaa. Opinto-ohjaus-palvelu antaa sparrausta opintoihin, opintojen loppuun saattamiseen, yo-kirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistautumiseen. Ohjauksessa voidaan tehdä konkreettisia opiskelu- ja lukusuunnitelmia sekä harjoitella yo-koe- ja pääsykoetilanteita mielikuvien ja esimerkiksi harjoitushaastattelujen avulla. Mielikuvien käyttö stressinhallinnassa on toimiva menetelmä.

Kenelle?

Nuorille ja aikuisille
Opiskelumotivaationsa hukanneille
Opintojen keskeyttämistä pohtiville
Opintonsa keskeyttäneille
Opiskelupaikkaa vaihtaville
Opiskelustressistä kärsiville
Opiskelutaitoja kaipaavalle
Yo-kirjoituksiin valmistautuville
Pääsykokeisiin valmistautuville

Hinnasto

Minna Kattelus – Uraohjaus-palvelut tarjoavat opinto-ohjausta henkilökohtaisena tai ryhmäohjauksena yksityishenkilöille, yrityksille sekä oppilaitoksille: yläkoulun, toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille.

Minna Kattelus – Uraohjaus-palveluissa ohjauskeskustelut ja ryhmäohjaukset perustuvat luottamuksellisuuteen ja kunnioittavaan toisen ihmisen kohtaamiseen. Ohjauksessa on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lähestymistapa ja siinä pyritään auttamaan asiakasta nopealla aikajänteellä.

Minna Katteluksen uraohjaus-palveluiden ohjausmenetelmiä ovat Kipinä-uraohjausmalli, visuaaliset ohjauskartat, tarinat, kirjoittaminen, minä muiden silmin -haastattelu, ammattiroolihaastattelu, musiikki, valokuvat, mielikuvat, mielenmaisemat ja vertaisuus. Vertaisryhmäohjaukset pienryhmissä ovat erittäin toimivia, koska toisten kanssa jaetut tarinat lisäävät itseymmärrystä ja avaavat laajemman näkökulman aiheeseen.