Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uraohjaus - Elämänhallinta

Elämänhallinta-yksilö

  • Henkilökohtaisen ohjauksen elämänhallinta-paketti
  • Ensimmäisen tapaamisen kesto 2 x 60 min ja jatko-ohjauksien kesto 1 x 90 min
  • Suositus: vähintään kahden tai kolmen tapaamiskerran ohjauspaketti

Elämänhallinta-ryhmä

  • Max 8 henkilöä
  • Kolmen tapaamiskerran elämänhallintapaketti ryhmässä (3 x 90 min)
  • Neljän tapaamiskerran elämänhallintapaketti ryhmässä (4 x 90 min)
  • Näihin paketteihin asiakas voi ottaa lisäksi elämänhallinta-yksilöohjauskerran (1 x 90 min)

Ohjauksen tavoitteet

Elämänsuunnittelun ohjaus, Life design, auttaa sinua eri elämäntilanteissa kartoittamaan vahvuuksiasi, voimavarojasi, kiinnostuksiasi sekä pääsemään tavoitteisiisi ja ylipäänsä elämässä eteenpäin. Ohjauksen avulla voit löytää osaamista ja mahdollisuuksia uuden alan etsimiseen, opiskelupaikan saamiseen ja sieltä valmistumiseen, työnhakutaitoihin sekä elämänhallintaan. Tavoitteena on asiakkaan voimavarojen ja tavoitteiden selkiyttäminen elämän muutostilanteessa sekä elämänhallinnan ja elämänilon lisääminen arjessa, opiskelussa ja työssä.

Kenelle?

Nuorille ja aikuisille
Työttömille
Irtisanotuille
Alanvaihdosta miettiville
Opiskelijoille
Opintonsa keskeyttäneille
Välivuotta viettäville
Armeijassa oleville
Eläkkeelle siirtyville
Hänelle, joka haluaa voida paremmin

Hinnasto

Minna Kattelus – Uraohjaus-palvelut tarjoavat elämänhallinnanohjausta sekä yksilöohjauksena että ryhmäohjauksena. Uraohjaus-palvelut on tarkoitettu yksityishenkilöille sekä yritysten työntekijöille ja yläkoulun, toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille.

Minna Kattelus – uraohjaus-palveluissa ohjauskeskustelut perustuvat luottamuksellisuuteen ja kunnioittavaan toisen ihmisen kohtaamiseen. Ohjaus on terapeuttista, mutta se ei ole terapiaa. Ohjauksessa on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lähestymistapa ja siinä pyritään auttamaan asiakasta nopealla aikajänteellä.

Minna Katteluksen uraohjaus-palveluiden ohjausmenetelmiä ovat esimerkiksi Kipinä-uraohjausmalli, visuaaliset ohjauskartat, tarinat, kirjoittaminen, minä muiden silmin -haastattelu, ammattiroolihaastattelu, musiikki, valokuvat, mielikuvat, mielenmaisemat ja vertaisuus. Vertaisryhmäohjaukset pienryhmissä ovat erittäin toimivia, koska toisten kanssa jaetut tarinat lisäävät itseymmärrystä ja avaavat laajemman näkökulman aiheeseen.