Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kipinä-uraohjaus® -koulutukset

KIPINÄ-uraohjaus® - Kipinä-uraohjaus® - KIPINÄ SPARKS® - KIPINÄ®

KIPINÄ-uraohjaaja® - KIPINÄ-kartta® - Urakipinä® - ETÄKIPINÄ® - Omakipinä®


Kipinä-uraohjaus®- koulutukset ovat täydennyskoulutusta eri kouluasteiden opinto-ohjaajille, uraohjaajille, psykologeille, ohjaustyötä tekeville sosiaalialan ja muille ohjauksen ammattilaisille.

Koulututukset sopivat hyvin myös oman urakipinän ja urapolun etsijöille tai ammatinvaihtajille.


KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssikoulutus

Uraohjaus - Kipinä-uraohjaus® -lisenssikoulutus 4 op (2 pv)

Olen kehittänyt strukturoidun KIPINÄ-uraohjaus®-mallin nuorten ja aikuisten urasuunnittelun tueksi. Mallista on julkaistu myös artikkeli kansainvälisessä ohjausalan kirjassa Career Theories and Models at Work, CERIC. Olen tehnyt myös muita ohjausmateriaalia nuorten ja aikuisten ohjaukseen kuten KIPINÄ-kortit ja KIPINÄ-menut. Materiaaleja on saatavilla usealla eri kielellä.

Kaikkien materiaalieni ja ohjausmallieni tavoite on auttaa ohjattavaa tunnistamaan omia vahvuuksia, taitoja ja kiinnostuksia, luoda ohjattavalle uskoa omiin kykyihin ja uraunelmiin sekä antaa energiaa tavoitteeseen pyrkimiseen.

Kouluttaudu sinäkin KIPINÄ-uraohjaajaksi®

Koulutus järjestetään yksilöllisenä monimuotototeutuksena.
Monimuotototeuksessa sovitaan jokaisen osallistujan kanssa erikseen aikataulu opintojen suorittamiseen. Opintoihin ei sisälly lähiopetusta. Voit ilmoittautua koulutukseen joustavasti.


KIPINÄ-uraohjaus®-korttien käyttökoulutus

KIPINÄ-uraohjaus®-korttien käyttökoulutus sisältää ennakkotehtävät ja yhden lähiopetuspäivän. Lähiopetuspäivä järjestetään Tikkurilassa. Mahdollisuus osallistua myös etänä.

Uraohjaus - KIPINÄ-uraohjaus®-korttien käyttökoulutus 1 op (1 pv)

Tilaa KIPINÄ-uraohjaus®-koulutuksia ja luentoja