Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

Oletko kiinnostunut Kipinä-uraohjauskoulutuksesta?

Tutustu tästä Kipinä-uraohjauskoulutukseen 2020.

Monipuolinen koulutuskokonaisuus. Omaa ajatusmaailmaa avartava ja mieltä insipiroiva. Koulutuspäivät ovat täynnä asiaa, ideoita ja toimintaa. Vierailevat kouluttajat/asiantuntijat ovat alansa rautaisia ammattilaisia, mutta myös yllätyksellisiä! Koulutuspäivät ovat olleet voimaannuttavia ja aika koulutuspäivissä on mennyt kuin "siivillä". Itselleni koulutus on ollut yksi elämäni kohokodista. Olen saanut koulutuksesta itselleni todella paljon työkaluja työhöni ja samalla olen tehnyt myös matkaa itsessäni. Minna on ohjaajana alansa huippu! Lämpö ja luovuus huokuu kauas! Ihailen.
Hanna Pölönen

Täytä hakulomake vuoden 2020 Kipinä-uraohjauskoulutukseen!

Kipinä-uraohjauskoulutuksia Vantaalla, Tikkurilassa


Lukiosuunta 2016 - Sanomapro

Lukiosuunta2.jpg

Sanomapro - Lukiosuunta OP1- ja OP2-kursseille sekä printti- että digikirjanaTavoitteena Kipinä-uraohjauksessa on todellisten kiinnostusten, osaamisten ja luonteenvahvuuksien kartoittaminen. Lue tästä koko juttu.


Resurssipula riivaa opinto-ohjausta, OAJ Uutiset

Lukion opinto-ohjauksen tavoitteet uhkaavat jäädä toteutumatta. Uusi opetussuunnitelma tuo uuden kurssin, mutta lisäresursseja sen toteuttamiseen kaivataan kipeästi.
Opinto-ohjaaja Minna Kattelus innostui lukion uudesta opetussuunnitelmasta, jossa opinto-ohjaukseen lisätään toinen pakollinen kurssi. Ilo himmeni, kun kävi ilmi, ettei kaikissa lukioissa ole riittävästi opinto-ohjaajia toteuttamaan OP2-kurssia siten, kun sen on toivottu toteutuvan.
– Oma intohimo vie pitkälle sekä opinto- että urapolulla, Minna Kattelus toteaa.
Kattelus arvelee, että opinto-ohjaajat kaipaavat myös täydennyskoulutusta etenkin yrittäjyys- ja työnhakuteemaan sekä uraohjausmenetelmiin. Hänelle itselleen uraohjauksesta on tullut sydämen asia. Huhtikuussa Kattelus käynnistää opinto-ohjaajille suunnatun Kipinä-uraohjauskoulutuksen. Hän kirjoittaa myös blogia käytännön uraohjaustilanteista.
Lue koko uutinen tästä.