Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KIPINÄ SPARKS ®

KIPINÄ-uraohjaus® -materiaaleja


ETÄKIPINÄ®-videot

ETÄKIPINÄ-video: Video on työväline yksilön itsenäiseen urasuunnitteluun ja KIPINÄ-kartan teon ohjaamiseen sekä KIPINÄ-vertaisryhmän työskentelyn ohjaamiseen.

KIPINÄ-menut

KIPINÄ-menut ovat Kipinä-uraohjauksen tukimateriaaleja lukioon, yläkouluun ja aikuisille. Menuiden kielet: suomi, ruotsi ja englanti

KIPINÄ-kartat® ja KIPINÄ-kortit

KIPINÄ-kartat ovat Kipinä-uraohjauksen tukimateriaaleja lukioon, yläkouluun ja aikuisille.

KIPINÄ-kysymys- ja tehtäväkortit ovat Kipinä-uraohjauksen tukimateriaaleja lukioon, yläkouluun ja aikuisille. Korttien kielivaihtoehdot ovat suomi, ruotsi ja englanti.

KIPINÄ-vahvuus- ja tunnekuvakortit ovat Kipinä-uraohjauksen tukimateriaaleja lukioon, yläkouluun ja aikuisille. Kortit ovat yhdeksällä eri kielellä: suomi, ruotsi, englanti ja ranska, espanja, saksa, venäjä, arabia ja japani.

KIPINÄ-uraohjaus® -koulutus


KIPINÄ-uraohjaus® -koulutus ohjauksen ammattilaisille - Hakulomake

Kipinä-uraohjauskoulutus - Koulutus on suunnattu opinto-ohjaajille, uraohjaajille, psykologeille, nuorisotyöntekijöille ja muille ohjaustyötä tekeville. Vuonna 2023 järjestetään kahden päivän KIPINÄ-uraohjauskoulutus Helsingissä. Lue lisää Kipinä-koulutuksesta tästä.

KIPINÄ-uraohjaus®

"Uraohjaus on kuin kudonta."

Ohjaaja auttaa ohjattavaa hahmottamaan kokonaisuuden tämän omasta tarinasta. Ohjaus on kuin palojen kasaamista, kutomista yhteen.

Kokonaisuuden hahmottaminen lähtee itujen tunnistamisesta: suosikkiaineet, harrastukset, työkokemus ja vahvuudet. Itujen avulla on helpompi päästä lähemmäksi todellista urakipinää. Itselle oikea urakipinä mahdollistaa visioon luottamisen ja sen toteuttamisen.

Tullakseen mestariksi jollakin käsityön alueella on pystyttävä yhdistämään taito luovuuteen ja kykyyn luoda tuote. Virtauksen, "flow´n", tilassa olevat ihmiset keksivät uusia tekemisen tapoja.

Ihmiset, jotka rakentavat itselleen uraa tällä tavoin käsityömäisesti, saavat tästä prosessista yleensä myös energiaa itselleen. He tuntevat innostusta ja intohimoa sekä tiettyä rauhaa ja levollisuutta.

Tule seuraamaan ohjaukseni blogeja tästä.

Mielenmaisema-harjoitus: Mene mielessäsi hetkeksi sellaiseen hetkeen tai tekemiseen, jolloin koet olevasi oma itsesi parhaimmillasi ja nautit suunnattomasti siitä, mitä teet. Miten kuvailisit itseäsi silloin? Mitä teet? Millainen olet? Millaisia vahvuuksia sinulla on?

Mitä mielikuvasi kertoo mahdollisesta urakipinästäsi?

KIPINÄ SPARKS® -videot

Video: KIPINÄ-uraohjausmallista vertaisohjauksessa


Video: KIPINÄ-uraohjausmallista yksilöohjauksessa

Video: Kipinä-uraohjausmallista yksilöohjauksessa - Yhteistyössä TAT - Kun koulu loppuu

KIPINÄ-uraohjauksen yksilöohjausvideo on saatavilla vain linkin kautta. Jos tarvitset yksilöohjausvideota, ota yhteyttä minuun sähköpostilla.

Lisää videoita Kipinä-uraohjauksen eri vaiheista löydät täältä