Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KIPINÄ SPARKS ®

KIPINÄ-uraohjaus® -materiaaleja


KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssikoulutus


Olen kehittänyt strukturoidun KIPINÄ-uraohjaus®-mallin nuorten ja aikuisten urasuunnittelun tueksi. Mallista on julkaistu myös artikkeli kansainvälisessä ohjausalan kirjassa Career Theories and Models at Work, CERIC. Olen tehnyt myös muita ohjausmateriaalia nuorten ja aikuisten ohjaukseen kuten KIPINÄ-kortit ja KIPINÄ-menut. Materiaaleja on saatavilla usealla eri kielellä.

Kaikkien materiaalieni ja ohjausmallieni tavoite on auttaa ohjattavaa tunnistamaan omia vahvuuksia, taitoja ja kiinnostuksia, luoda ohjattavalle uskoa omiin kykyihin ja uraunelmiin sekä antaa energiaa tavoitteeseen pyrkimiseen.

Kouluttaudu sinäkin KIPINÄ-uraohjaajaksi®

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssikoulutus ohjauksen ammattilaisille monimuotototeutuksena
Koulutus on mahdollista suorittaa täysin uudella tavalla monimuotototeutuksena ja yksilöllisesti. Monimuotototeuksessa sovitaan jokaisen osallistujan kanssa erikseen aikataulu opintojen suorittamiseen. Opintoihin ei sisälly lähiopetusta. Voit ilmoittautua koulutukseen joustavasti. Jokainen osallistuja saa henilökohtaisen uraohjausajan, jossa hänelle tehdään yksilöllinen KIPINÄ-kartta®. Hae koulutukseen - Hakulomake

Kipinä-uraohjauskoulutus - Koulutus on suunnattu opinto-ohjaajille, uraohjaajille, psykologeille, nuorisotyöntekijöille ja muille ohjaustyötä tekeville. Lue lisää Kipinä-koulutuksesta tästä. Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena.

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi

KIPINÄ-uraohjaus®-lisenssikoulutuksen suorittanut henkilö voi hankkia KIPINÄ-uraohjaus®-lisenssin. Jos olet jo suorittanut KIPINÄ-uraohjaus®-koulutuskokonaisuuden, KIPINÄ-uraohjaus®-koulutuksen tai KIPINÄ-uraohjaus®-lisenssikoulutuksen, voit hankkia KIPINÄ-uraohjaus®-lisenssin KIPINÄ-kaupasta. Merkitse lisätietoihin nimesi sekä tieto, milloin ja missä olet suorittanut KIPINÄ-uraohjaus®-koulutuksen.

KIPINÄ-uraohjaus® -korttien käyttökoulutus

Haluatko oppia käyttämään KIPINÄ-uraohjaus® -kortteja työssäsi?

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia erilaisia tapoja hyödyntää työssään KIPINÄ-vahvuus- ja tunnekuvakortteja sekä KIPINÄ-kysymys- ja tehtäväkortteja.

KIPINÄ-uraohjaus® -korttien käyttökoulutus sisältää ennakkotehtävät ja yhden lähiopetuspäivän. Haku koulutukseen on juuri alkanut. Lisätietoja koulutuksesta löydät täältä.

KIPINÄ-kartat® ja KIPINÄ-kortit

KIPINÄ-kartat ovat Kipinä-uraohjauksen tukimateriaaleja lukioon, yläkouluun ja aikuisille.

KIPINÄ-kysymys- ja tehtäväkortit ovat Kipinä-uraohjauksen tukimateriaaleja lukioon, yläkouluun ja aikuisille. Korttien kielivaihtoehdot ovat suomi, ruotsi ja englanti.

KIPINÄ-vahvuus- ja tunnekuvakortit ovat Kipinä-uraohjauksen tukimateriaaleja lukioon, yläkouluun ja aikuisille. Kortit ovat yhdeksällä eri kielellä: suomi, ruotsi, englanti ja ranska, espanja, saksa, venäjä, arabia ja japani.

KIPINÄ-menut

KIPINÄ-menut ovat Kipinä-uraohjauksen tukimateriaaleja lukioon, yläkouluun ja aikuisille. Menuiden kielet: suomi, ruotsi ja englanti

KIPINÄ-uraohjaus®

"Uraohjaus on kuin kudonta."

Ohjaaja auttaa ohjattavaa hahmottamaan kokonaisuuden tämän omasta tarinasta. Ohjaus on kuin palojen kasaamista, kutomista yhteen.

Kokonaisuuden hahmottaminen lähtee itujen tunnistamisesta: suosikkiaineet, harrastukset, työkokemus ja vahvuudet. Itujen avulla on helpompi päästä lähemmäksi todellista urakipinää. Itselle oikea urakipinä mahdollistaa visioon luottamisen ja sen toteuttamisen.

Tullakseen mestariksi jollakin käsityön alueella on pystyttävä yhdistämään taito luovuuteen ja kykyyn luoda tuote. Virtauksen, "flow´n", tilassa olevat ihmiset keksivät uusia tekemisen tapoja.

Ihmiset, jotka rakentavat itselleen uraa tällä tavoin käsityömäisesti, saavat tästä prosessista yleensä myös energiaa itselleen. He tuntevat innostusta ja intohimoa sekä tiettyä rauhaa ja levollisuutta.

Tule seuraamaan ohjaukseni blogeja tästä.

Mielenmaisema-harjoitus: Mene mielessäsi hetkeksi sellaiseen hetkeen tai tekemiseen, jolloin koet olevasi oma itsesi parhaimmillasi ja nautit suunnattomasti siitä, mitä teet. Miten kuvailisit itseäsi silloin? Mitä teet? Millainen olet? Millaisia vahvuuksia sinulla on?

Mitä mielikuvasi kertoo mahdollisesta urakipinästäsi?

Tilaa KIPINÄ-uraohjaus®-palvelu

Tarvitsetko sinä tai läheisesi tukea urasuunnitteluun? Varaa tai tilaa lahjaksi uraohjauspalvelu.

Joskus ulkopuolinen apu auttaa nuorta löytämään itselleen kiinnostavan jatko-opintovaihtoehdon.

Tässä muutama palaute uraohjauksista:

Hei! Kiitos paljon sinulle, kun autoit syksyllä löytämään tulevaisuudelleni suunnan. Sain eilen illalla tietää, että pääsin Helsingin yliopistoon ensimmäiseen jatko-opintovaihtoehtooni. Kiitos, että autoit minua löytämään kiinnostavan alan ja annoit uskoa, että minusta on siihen!

Palaan vielä viime vuonna läpiviemääsi nuoremme jatko-opinto-ohjaukseen. Pitkälti sen ansiosta nuoremme usko ja innostus heräsi päästä kiinnostavaan jatko-opiskelupaikkaan. Kiitos, kun sait nuoremme opiskelun innostuksen heräämään ja oikein hyvää kesää.

www.minnakattelus.com/uraohjauspalvelut/32

KIPINÄ-uraohjaus® -videot

KIPINÄ-uraohjaus® -videoita löydät päävalikosta: KIPINÄ-videot