Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KIPINÄ-vahvuus- ja tunnekuvakortitKIPINÄ-vahvuuskortit ja KIPINÄ-tunnekuvakortit ovat ohjauksen ammattilaisten työvälineitä yksilöohjaukseen, ryhmäohjaukseen ja vertaisohjaukseen. UUTTA! 55 suomen-, ruotsin, englannin, ranskan, espanjan, saksan, venäjän, arabian ja japaninkielistä korttia sopivat sekä nuorten että aikuisten ohjaukseen. Teemoja voivat olla esimerkiksi itsetuntemus, elämänhallinta, urasuunnittelu ja ryhmäytyminen.

Korttien toisella puolella on 55 erilaista tunnekuvakorttia ja toisella puolella 55 vahvuuskorttia. Jokaisessa kortissa on yksi vahvuussana yhdeksällä eri kielellä.

KIPINÄ-vahvuuskortit helpottavat tunnistamaan ja kartoittamaan vahvuuksia ja kehitettäviä puolia.

KIPINÄ-tunnekuvakortit auttavat kertomaan ajatuksista, tunteista, elämäntilanteista, vahvuuksista, unelmista ja tavoitteista.

KIPINÄ-uraohjaus ®

IMG-3259.JPG

 

Vinkki korttien asetteluun: Kortit ryhmän kanssa toimivat hyvin niin, että levität tunnekuva- tai vahvuuskortit lattialle huovan päälle. Lattiasta saa hyvän tilan käyttöön ja se parantaa korttien näkyvyyttä koko ryhmälle. 

Vinkki ohjaukseen: Pyydä ohjattavaa tai ohjattavia valitsemaan pakasta esimerkiksi yksi tai useampi tulevaisuuskuva, fiiliskuva, turvakuva, tavoitekuva jne. Vahvuuskorteista voit pyytää valitsemaan esimerkiksi viisi vahvuutta ja yksi kehitettävä puoli opiskelijana tai ihmisenä. 

Ohjauksen ammattilaiset: Kortit ovat välineitä erilaisiin ohjausteemoihin: itsetuntemus, elämänhallinta, työnohjaus, urasuunnittelu ja ryhmäytyminen. Englanninkieliset vahvuuskortit ovat tuki monikulttuuriseen ohjaukseen.

Opettajat: Kortit toimivat ryhmäytymisen välineenä ja keskustelunavaajina monikulttuurisessakin ryhmässä. Lisäksi kortit ovat työväline englanninkielen opetukseen.

Esimiehet ja rekrytoijat: Tunnekuva- ja vahvuuskortit toimivat työhaastattelutilanteisssa, esimiehen ja henkilöstön kehityskeskusteluissa ja työhyvinvointipäivissä.

Korttien tiedot: Kortteja on pakassa 55 ja ne ovat kooltaan 14 cm x 14 cm. Toisella puolella on tunnekuvakortit ja toisella puolella vahvuuskortit suomeksi ja englanniksi. Materiaalina on Carta Integra 285 g (vastaa yli 350 g kartonkia). Pinnoitteena korteissa on matta-sametti -la­minointi, mikä lisää korttien kestävyyttä. Viimeistelynä on korttien reunojen pyöristys. Kortit on pakattu matta-sametti -laminoituun boxiin ja viimeistelynä on laatikon muo­vitus. 

Vahvuus-korttikuva_2020.jpg

7GkNhhIKTRmHa2a0mRE2Iw.jpg

KIPINÄ-uraohjaus ®

SPARKS career counselling

GNISTA-karriärhandledning

© Minna Kattelus

 

Tuotteen paino: 0.4 kg

Hinta:89.00 €

Lisätiedot

Painettu Suomessa: Data-Mate Oy
Kuvittaja: Hans Eiskonen
Englannin kääntäjät: Tom ja Riitta Toepfer
Tuotteen tekijä ja kustantaja: KIPINÄ SPARKS Minna Kattelus
Ruotsin kääntäjä: Jenni Roth
Muut kielet: Käännöstoimisto Pikakääntäjät