Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KIPINÄ-kysymys- ja tehtäväkortitKIPINÄ-kysymys- ja tehtäväkortit ovat ohjauksen ammattilaisten työvälineitä yksilöohjaukseen, ryhmäohjaukseen ja vertaisohjaukseen. 55 kysymys- ja tehtäväkorttia on suunnattu sekä nuorten että aikuisten ohjaukseen. Teemoiltaan kortit sopivat urasuunnittelun, itsetuntemuksen ja elämänhallinnan tueksi. Tehtävät ja kysymykset toimivat tavoitteiden ja mahdollisuuksien avaajina.

Korttipakat sopivat hyvin myös vertaisohjaukseen, jossa osallistujat kirjoittavat pareittain toisilleen ohjauskarttoja valittujen KIPINÄ-tehtävien ja KIPINÄ-kysymysen avulla. Korttien tehtäviä ja kysymyksiä on testattu sekä nuorten ja aikuisten ohjauksessa.

Vinkki: Ota mukaan tunnille muutama tehtäväkortti ja heijasta tehtävät projektorilla ryhmälle. Näin rakennat tunnin helposti valitsemiesi tehtävien ja teemojen pohjalta. Valitse sopiva tehtävä- tai kysymyskortti ohjattavalle henkilökohtaisessa ohjauksessa. Yksi toimiva tapa on antaa vertaisten parityöskentelyyn tehtävä- ja kysymyskortteja. Vertaiset tekevät toisilleen mielellään ohjauskarttoja Kipinä-korttien avulla. 

Ohjauksen ammattilaiset: Korteissa on kysymyksiä ja tehtäviä uraohjauksen, itsetuntemuksen, työnohjauksen ja elämänhallinnan teemoihin sekä nuorten että aikuisten ohjaukseen.

Opettajat: Korteissa on tehtäviä ja kysymyksiä ryhmänohjaajille tutustumishaastatteluihin ja ryhmänohjaustuokioille sekä nuorten että aikuisten ohjaukseen.

Esimiehet ja rekrytoijat: Korteissa on tehtäviä ja kysymyksiä työhaastattelutilanteisiin, esimiehen ja henkilöstön välisiin kehityskeskusteluihin sekä työhyvinvointipäiviin.

Korttien tiedot: Kortteja on pakassa 55 ja ne ovat kooltaan 14 cm x 14 cm. Materiaalina on Carta Integra 285 g (vastaa yli 350 g kartonkia). Pinnoitteena korteissa on matta-sametti -la­minointi, mikä lisää korttien kestävyyttä. Viimeistelynä on korttien reunojen pyöristys. Kortit on pakattu matta-sametti -laminoi­tuun boxiin ja viimeistelynä on laatikon muovitus.

KIPINA-kysymys-_ja_tehtavakortit_2020.jpg

KIPINÄ-uraohjaus ®

SPARKS career counselling

GNISTA-karriärhandledning

© Minna Kattelus

Tuotteen paino: 0.4 kg

Hinta:89.00 €

Lisätiedot

Tuotteen tekijä ja kustantaja: KIPINÄ SPARKS Minna Kattelus
Kipinä-kuva: Hans Eiskonen
Painotyö : Data-Mate Oy, Suomi