Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi oppilaitoskäyttöön

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi: Kipinä-kartta® oppilaitokselle


KIPINÄ-uraohjaus®, KIPINÄ-kartta®, KIPINÄ-uraohjaaja® ja ETÄKIPINÄ® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, joiden käyttöä suojaavat tekijänoikeuslaki ja tavaramerkkilaki. KIPINÄ-uraohjaus® konsepti sisältää urasuunnittelun työkaluja lasten, nuorten ja aikuisten ohjaukseen. Kipinä-uraohjaus®, KIPINÄ-kartta®, KIPINÄ-uraohjaaja® ja ETÄKIPINÄ® tavaramerkit omistaa KIPINÄ-uraohjaus, Minna Kattelus. Tavaramerkin suojaamaan kohteeseen voi myöntää käyttöluvan eli lisenssin.

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssikoulutuksen tai KIPINÄ-uraohjaus® -koulutuksen hyväksytysti suorittaneella henkilöllä on oikeus hankkia KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi: KIPINÄ-kartta® oppilaitokselle. Lisenssit on tarkoitettu vain oppilaitoksen opetus- ja ohjaustyöhön. Lisenssit ei oikeuta henkilökohtaiseen kaupalliseen käyttöön oman toimen ohella sivutoimisesti eikä päätoimisesti. Organisaatiolle ja yritystoimintaan on olemassa erillinen KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi.

Lisenssi on henkilökohtainen. Lisenssinhaltijalla ei ole oikeutta luovuttaa konseptin käyttöoikeuksia eteenpäin. Lisenssinhaltija sitoutuu huolehtimaan tavaramerkin ja tekijänoikeuksien suojan säilymisestä noudattamalla annettuja ohjeita (tekijänoikeudet, tavaramerkin suoja ja lisenssin ehdot).

Tuotteita yhteensä 1 kpl
kipina-kolmas-hr.jpg&width=280&height=500

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi: KIPINÄ-kartta® oppilaitokselle

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi: KIPINÄ-kartta® oppilaitokselle sisältää


KIPINÄ-uraohjaus®-mallin ja KIPINÄ-kartan® käyttöoikeuden oppilaitoksessa
KIPINÄ-kartta®-pohjan kopiointioikeuden max 110 opiskelijalle/vuosi
Lisenssinhaltijalla on oikeus käyttää myös nimikettä KIPINÄ-uraohjaaja®.


KIPINÄ-uraohjaus®..

Paino: 0 kg

Hinta: 239.00 €