Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi: KIPINÄ-kartta® oppilaitokselle

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi: KIPINÄ-kartta® oppilaitokselle sisältää

  • KIPINÄ-uraohjaus®-mallin ja KIPINÄ-kartan® käyttöoikeuden oppilaitoksessa
  • KIPINÄ-kartta®-pohjan kopiointioikeuden max 110 opiskelijalle/vuosi
  • Lisenssinhaltijalla on oikeus käyttää myös nimikettä KIPINÄ-uraohjaaja®.

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi: KIPINÄ-kartta® oppilaitokselle hinta

  • Vuosimaksu max 110 opiskelijalle/vuosi = 239,00 € sisältää alv 24% (192,74 € alv 0)
  • Lisenssi on henkilökohtainen. Kirjoita tilausta tehdessäsi lisätietoja kenttään nimesi sekä missä ja milloin olet suorittanut KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssikoulutuksen tai KIPINÄ-uraohjaus® -koulutuksen.

LISENSSIKOHTAISET JA LISENSSIN YLEISET EHDOT

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssit hankitaan KIPINÄ-verkkokaupasta. KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssikoulutuksen tai KIPINÄ-uraohjaus® -koulutuksen hyväksytysti suorittaneella henkilöllä on oikeus hankkia KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi. 

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi: KIPINÄ-kartta® oppilaitokselle tarkoittaa käyttöoikeutta tuotteeseen ja konseptiin valitun lisenssin oikeuttamalla tavalla, mutta konseptin ja tuotteiden tekijänoikeudet ja omistusoikeudet jäävät tavaramerkkien haltijalle. Esimerkiksi  KIPINÄ-uraohjaus® -mallin ja KIPINÄ-kartan® kopioiminen, painattaminen, siirtäminen omiin tuotteisiin tai digitaalisiin ohjelmiin tai järjestelmiin on kielletty tekijänoikeuslain nojalla. Tämä koskee myös omaan käyttöön tai omaan asiakastyöhön tarkoitettuja tuotteita ja materiaaleja.

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssin: KIPINÄ-kartta® oppilaitokselle hankkinut henkilö saa hyödyntää KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssimateriaaleja, tavaramerkkejä ja konseptia työssään valitun lisenssin oikeuttamalla tavalla. Lisenssinhaltija sitoutuu hyödyntämään materiaaleja ja tavaramerkkiä vain lisenssissä määritellyllä käyttöalueella.

KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi: KIPINÄ-kartta® oppilaitokselle on tarkoitettu vain oppilaitoksen opetus- ja ohjaustyöhön. Lisenssi ei oikeuta henkilökohtaiseen kaupalliseen käyttöön oman toimen ohella sivutoimisesti eikä päätoimisesti. Organisaatiolle ja yritystoimintaan on olemassa erillinen KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssi.

Lisenssi on henkilökohtainen. Lisenssinhaltijalla ei ole oikeutta luovuttaa konseptin käyttöoikeuksia eteenpäin. Lisenssinhaltija sitoutuu huolehtimaan tavaramerkin ja tekijänoikeuksien suojan säilymisestä noudattamalla annettuja ohjeita (tekijänoikeudet, tavaramerkin suoja ja lisenssin ehdot).

Lisenssin voimassaolo ja sopimuskausi

Lisenssi on voimassa yhden vuoden sen ostamispäivämäärästä. Lisenssitilaus uusiutuu automaattisesti vuodeksi, ellei lisenssinhaltija irtisano lisenssitilausta kolmeakymmentä (30) päivää ennen kuluvan tilausjakson päättymistä (tai muuta lisenssityyppiä). ​Irtisanomisen jälkeen lisenssin voimassaolo päättyy eikä henkilöllä ole enää oikeutta hyödyntää KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssimateriaaleja, tavaramerkkejä ja konseptia työssään valitun lisenssin oikeuttamalla tavalla. Lisenssinhaltija sitoutuu ilmoittamaan mahdollisista muutoksista lisenssin myöntäjälle ja tarvittaessa päivittämään lisenssiään.

Hankkimalla lisenssin vakuutat, että olet perehtynyt yleisiin lisenssiehtoihin, lisenssikohtaisiin ehtoihin sekä tekijänoikeuksiin ja tavaramerkkilakiin, hyväksyt ehdot ja sitoudut niiden noudattamiseen. Hyväksyt tietojen tallentamisen lisenssinhaltijoiden rekisteriin ja niiden hyödyntämiseen lisenssinhaltijoille suunnatussa tiedottamisessa.

Lisenssin myöntäjä pidättää oikeudet muutoksiin sopimus- ja käyttöehdoissa sekä hinnoittelussa.

KIPINÄ-uraohjaus®, KIPINÄ-kartta® ja KIPINÄ-uraohjaaja® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa KIPINÄ-uraohjaus, Minna Kattelus. Lisenssi ei sisällä muita Minna Katteluksen omistuksessa olevia tavaramerkkejä. 

Kipinä Sparks Oy vastaa KIPINÄ-uraohjaus® tuotteiden ja konseptin myynnistä sekä KIPINÄ-uraohjaus® -lisenssien hallinnoinnista ja myynnistä.

 

TEKIJÄNOIKEUDET JA TAVARAMERKIN SUOJA

Rekisteröityjen tavaramerkkien käyttöä suojaavat tekijänoikeuslaki ja tavaramerkkilaki.

Tekijänoikeuslaki (404/1961)

Tekijänoikeuslaki suojaa kirjallisia ja taiteellisia teoksia sekä tietokoneohjelmia ja tietokantoja. Tekijänoikeuslain piiriin kuuluvat muun muassa koulutusmateriaalit sekä ääntä tai kuvaa sisältävät tallenteet. Tekijänoikeus syntyy automaattisesti teoksen luoneelle henkilölle.

Tekijänoikeuslain 2 § mukaan

Tekijänoikeus tuottaa, jäljempänä säädetyin rajoituksin, yksinomaisen oikeuden määrätä teoksesta valmistamalla siitä kappaleita ja saattamalla se yleisön saataviin, muuttamattomana tai muutettuna, käännöksenä tai muunnelmana, toisessa kirjallisuus- tai taidelajissa taikka toista tekotapaa käyttäen.

Tavaramerkkilaki (544/2019)

Tavaramerkillä on tarkoitus erottaa tavaramerkin haltijan tavarat tai palvelut toisen tavaroista tai palveluista.

Tavaramerkkilain 42 § mukaan

Tavaramerkin haltija tai hakija voi antaa toiselle luvan käyttää tavaramerkkiä (lisenssi).

Lisenssinhaltija saa luovuttaa oikeutensa edelleen ainoastaan, jos siitä on sovittu.

Tavaramerkin haltija voi vedota tavaramerkin antamiin oikeuksiin sellaista lisenssinhaltijaa vastaan, joka rikkoo lisenssisopimuksen määräyksiä seuraavissa asioissa:

1) sopimuksen kesto;

2) rekisteröinnin suojaama muoto, jollaisena merkkiä saa käyttää;

3) lisenssin kattamien tavaroiden tai palvelujen laajuus;

4) tavaramerkin käyttöalue; tai

5) lisenssinhaltijan valmistamien tavaroiden tai tarjoamien palvelujen laatu.

Tuotteen paino: 0 kg

Hinta:239.00 €

Lisätiedot

Tuotteen tekijä ja kustantaja: KIPINÄ-uraohjaus Minna Kattelus/KIPINÄ SPARKS Oy